Україна

В Україні через негоду затримуються 12 потягів


В Україні через негоду затримуються 12 потягів

У Києві попри шквальний вітер усі приміські поїзди та Kyiv City Express прямують чітко за розкладом.

Низка потягів в Україні затримується через негоду – від 30 хвилин до понад чотирьох годин. Про це повідомила Укрзалізниця у суботу, 28 жовтня.

“Попри стихію на більшості території країни, поїзди продовжують рух. Залізничники на місцях з ночі оперативно ліквідовують наслідки та уможливлюють курсування поїздів: так, у деяких регіонах вітер спричинив падіння дерев на колії, проблеми з сигнальною системою та електромережею”. – йдеться у повідомленні.

Станом на 17:00 запізнюються 12 потягів далекого, переважно західного прямування. Найбільша затримка у понад чотири години у рейса сполученням Івано-Франківськ – Черкаси.

При цьому вказано, що у Києві попри шквальний вітер, який пошкодив накриття приміського вокзалу, усі приміські поїзди та Kyiv City Express прямують чітко за розкладом.

Переглянути інформацію про затримки потягів можна за посиланням.

Нагадаємо, 28 жовтня у більшості регіонів України вирує негода. Через ураганний вітер і дощ знеструмлено більше тисячі населених пунктів.

Тим часом у Києві принаймні дві людини загинули і сім отримали травми через падіння гілок та дерев. Пʼятьох госпіталізували в лікарні з переломами.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button