Україна

В Україні бої зруйнували понад 20 тисяч кілометрів доріг

В Україні бої зруйнували понад 20 тисяч кілометрів доріг

Наслідки боїв в Україні

Найбільші руйнування зафіксовані на сході, півдні та півночі України: це дороги та мости, які безпосередньо перебували або перебувають у зоні бойових дій.

В Україні внаслідок бойових дій зруйновано 23 тис. кілометрів доріг та 273 штучні споруди, заявив перший заступник голови Укравтодору Андрій Івко, передає Укрінформ.

“На 3 квітня у нас зруйновано 23 тис. км доріг по всій Україні та 273 штучні споруди. Це мости, шляхопроводи тощо. Загальна сума (збитків), яку ми вже підрахували, – це 874 млрд грн”, – сказав Івко.

За його словами, підрахунок збитків Укравтодор робить щоденно. Агентство готується до відновлення інфраструктури, щоб скоріше розпочати виконання робіт після завершення війни.

Івко додав, що найбільші руйнування зафіксовані на сході, півдні та півночі України: це дороги та мости, які безпосередньо перебували або перебувають у зоні бойових дій.

Нагадаємо, раніше в мережі з’явилося відео, на яких показані обгорілі трупи мирних жителів, які загинули внаслідок обстрілу їхніх автомобілів на дорозі Київської області.


 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button