Україна

В Україні арештували активи і майно компаній з Білорусі і РФ

В Україні арештували активи і майно компаній з Білорусі і РФ

Фото: ГБР (иллюстративное фото)

В Україні арештували активи і майно компаній з Білорусі і РФ

Арештовано активи і майно компаній з Білорусі і Росії на загальну суму один мільярд доларів, повідомляють у Бюро економічної безпеки України.

 

В Україні арештували активи і майно компаній з Білорусі і Росії на загальну суму один мільярд доларів, повідомив директор Бюро економічної безпеки України Вадим Мельник.

 

Йдеться про 100% корпоративних прав і активів гірничо-збагачувального комбінату, який здійснював видобування титановмісної сировини, 17 800 залізничних вагонів орієнтовною вартістю близько 15 млрд грн (507 млн ​​доларів), 160 автомобілів і спецтехніки, а також активи російської фінансової установи на суму більш як 12,4 млрд гривень (419 млн доларів).

 

“Передусім ці активи не повинні працювати на країну-агресора. По-друге, вони повинні належати Україні і приносити користь нашій країні. Вагони мають перевозити вантажі українською залізницею, товарно-матеріальні цінності – використовуватися для відновлення зруйнованих населених пунктів, прибуток від продажу автомобілів – передаватися на потреби ЗСУ”, – сказав Вадим Мельник.

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button