Україна

В Укравтодорі заявили про початок співпраці з Bolt

Укравтодор оголосив про початок співпраці з європейською платформою для замовлення поїздок Bolt, інформує 1NEWS з посиланням на Урядовий портал.

“Це один із перших кроків державного агентства на шляху до створення відкритої мережі співробітництва із ключовими міжнародними інноваційними компаніями”, – йдеться у повідомленні.

“Укравтодор – це не лише про дороги. Це про збереження життя людей, еко-відповідальність, ефективність і людську взаємодію. У компанії Bolt ми вбачаємо партнера, який сповідує вищезгадані цінності та має необхідний досвід і ресурси, щоб просувати їх спільно з нами”, – заявив голова Укравтодору Олександр Кубраков.

Зазначається, що основний напрям співпраці –  просвітницькі проекти, які стосуються безпеки руху, чистих узбіч, культури поведінки на дорогах, а також збору даних про актуальний стан на дорогах.

“Ми інвестуємо в Україну, вважаємо це перспективною справою та будемо розширювати своє покриття по всій країні. Саме тому співпраця з Укравтодором є для нас стратегічним партнерством, яке допоможе втілити важливі для країни проекти та покращити життя громадян”, – зазначив регіональний менеджер компанії Bolt Тарас Потічний.

 

 

 

 

 

Back to top button