Україна

В столиці подорожчав проїзд у маршрутках

У Києві почали піднімати ціни на проїзд в маршрутних таксі до 10 гривень. Тарифи зросли вже на 15 автобусних маршрутах столиці, інформує 1NEWS з посиланням на comments.ua.

Про це повідомив голова профільної асоціації перевізників Ігор Мойсеєнко.

Повідомляється, що офіційно, ціни на проїзд в маршрутках зросли ще на початку квітня, а рішення прийняли задовго до введення локдауна в столиці. Відповідно, кияни змогли побачити подорожчання проїзду тільки після закінчення локдауна. Моісеєнко зазначив, що проїзд зріс лише на 15 маршрутах, коли в Києві їх сьогодні 150.

За його словами, всі знають про те, що під час жорсткого карантину в Києві приватні перевізники працювали в збиток собі, а зараз вони хочуть побачити, наскільки відновиться пасажиропотік після локдауна.

Після 10 травня приватні перевізники планують збиратися для обговорення того, який ціна на проїзд в маршрутках буде далі, однак зараз ситуація критична.

Він заявив, що перевізники звертаються до столичної влади для того, щоб встановити регульований тариф на проїзд в маршрутних таксі. Моісеєнко сказав, що так нібито відбувається в усі країнах Європи.

 

 

 

 

 

Back to top button