Україна

В поїзді «Костянтинівка – Київ» сталась стрілянина: він затримується на шість годин

Через стрілянину в дорозі затримується поїзд Костянтинівка – Київ. Про це повідомляє 1News з посиланням на повідомлення «Укрзалізниці».

Зазначається, що двоє пасажирів поїзда №126 «Костянтинівка – Київ», які є військовослужбовцями, відкрили стрілянину у вагоні. Вказані особи мали дозвіл на носіння зброї.

«Попередньо встановлено, що постріли були зроблені із табельної зброї. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, а військовослужбовці були обеззброєні залізничниками та поліцейськими», – говориться у повідомленні.

В «Укрзалізниці» додали, що порушників було знято з поїзда спецпризначенцями на станції Красноград. Після проведення слідчих дій поїзд продовжив рух за маршрутом. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

«Наразі поїзд затримується в дорозі близько на 6 годин. Залізничники докладають максимально зусиль щоб зменшити його відставання від графіка», – додається у повідомленні.

В «Укрлазіниці» додали, що у вагоні було 11 пасажирів.

«Вже зібрана інформація щодо пересадок пасажирів вказано поїзда. Укрзалізниця організовує найбільш зручні стикувальні маршрути для пасажирів, які прямують далі залізницею», – додається у повідомленні.

Back to top button