Україна

В Повітряних силах озвучили, чим РФ атакувала Україну


В Повітряних силах озвучили, чим РФ атакувала Україну

В напрямку Дніпропетровської та Запорізької областей було спрямовано Шахеди. Також РФ атакувала протирадіолокаційними ракетами та ракетами Х-59.

Речник Командування Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат заявив, що Росія 11 вересня використала для атаки на Україну групу дронів-камікадзе та два типи ракет. При цьому ППО збила близько 14 ворожих дронів, а більшість ракет не досягли мети. Про це він розповів під час телемарафону.

За словами Ігната, з напрямку Єйську (Краснодарський край РФ) в напрямку Дніпропетровської та Запорізької областей було спрямовано Шахеди.

“Саме було запущено 9 ударних БПЛА. Потім ця цифра зросла. Найближчим часом ми подамо офіційну інформацію”, – зазначив він.

Ігнат повідомив, що на даний момент знищено близько 12 БПЛА. Крім того, “є ще інформація по Сумщині”.

“Таким чином можна говорити, що буде більша цифра. Близько 13-14 безпілотників будо знищено. Є ще інформація про один збитий безпілотник невстановленого типу”, – сказав речник Командування Повітряних Сил ЗСУ.

Також росіяни атакували протирадіолокаційними ракетами та ракетами Х-59.

“Це ракети, які запускаються з тактичної авіації Су-34 та Су-35. Також атакували керованими авіаційними ракетами Х-59. Очевидно, що більшість не досягла своїх цілей. Результати ми оприлюднимо згодом”, – зазначив Ігнат.

Нагадаємо, у Сумській області сили ППО збили Шахед.

Також повідомлялося, що у Кривому Розі Дніпропетровської області вдруге з початку доби пролунали вибухи.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button