Україна

В ОСУВ Таврія розповіли про вихід з Авдіївки


В ОСУВ Таврія розповіли про вихід з Авдіївки

ЗСУ зайняли більш вигідні позиції і продовжують стримувати окупантів, які намагаються наступати на Ласточкине.

Українські підрозділи, які опинились під загрозою оточення на Авдіївському напрямку, виведені на нові позиції і продовжують виконувати бойові задачі. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) Таврія Дмитро Лиховій.

“Біля Авдіївки всі підрозділи Сили оборони, які перебували під загрозою блокування, виведені на нові більш вигідні позиції. Продовжують виконувати бойові завдання, вони стоять на заваді подальшого просування ворога. Позиції були підготовлені, здійснена фортифікація”, – наголосив він.

Спікер заявив, що зараз не може назвати кількість українських військових, які потрапили в полон під час виходу з Авдіївки.

“У тих важких обставинах, деяка частина українських військовослужбовців потрапили у полон. Поки ми не можемо говорити про кількість, бо зараз відбувається верифікація. Є втрати, але вони у тих обставинах були мінімальні”, – зазначив він.

Лиховій додав, що противник уже намагається наступати на село Ласточкине поблизу Авдіївки, а також активізував атаки на Мар’їнському напрямку.

Нагадаємо, у ніч на 17 лютого стало відомо, що підрозділи ЗСУ залишили Авдіївку. Це сталося після кількох місяців безперервних штурмів росіян.

Тарнавський назвав втрати РФ у боях за Авдіївку

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button