Україна

В ОП відзначили успіхи ЗСУ на чотирьох напрямках

В ОП відзначили успіхи ЗСУ на чотирьох напрямках

Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Українські війська активно знищують загарбників

На Херсонщині захисники знищили командний пункт окупантів, на Ізюмському напрямку перейшли у контратаку.

 

Українська армія без очікуваного ленд-лізу зуміла відкинути війська РФ від Києва, Харкова, Чернігова та Сум і продовжує знищувати загарбників. Про успіхи наших воїнів у суботу, 14 травня, розповів радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

 

“А що ж буде, коли приїде ленд-ліз у товарній кількості? Тому що ці міста звільнила тероборона, легкі піхотні підрозділи з невеликими механізованими вкрапленнями, розмолотили танкові дивізії, десантні підрозділи, морську піхоту. Що ж буде, коли приїдуть і сформуються нормальні важкі бригади на ленд-лізі?”, – запитав експерт.

 

Представник ОП зазначив, що українські бійці активно знищують загарбників тим озброєнням, яке є. Зокрема, у Херсонській області було успішно атаковано командний пункт окупантів.

 

“З ефективних новин – ми накрили пункт управління дуже високого рівня … у Херсонській області. … І там також був боєкомплект, години три детонував навколо, биту техніку везли, ну, коротше, добре влучили на Херсонщині. Ось така історія чудова трапилася”, – сказав він.

 

Нарешті радник повідомив і про успіхи української армії у Харківській області.

 

“Ми перейшли в маленьку контратаку на Ізюмському напрямку. Вперше з моменту початку цієї операції (з 4 квітня – ред.) наші зупинили їх на напрямку головного удару і контратакували та відтіснили. З військового погляду це означає ознаки величезного перелому, що намітився, на напрямку головного удару “, – пояснив Арестович.

 

Раніше Борівська селищна рада в Харківській області повідомила, що військові РФ розпочали відступ на Ізюмському напрямку.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button