Україна

В ОП відреагували на загострення у Карабасі


В ОП відреагували на загострення у Карабасі

Росія завжди і всіх зраджує. “Дружба” з нею завжди закінчується однаково, зазначив Михайло Подоляк.

Російська “миротворчість” чи членство в ОДКБ – це незмінний ніж у спину в кризовій ситуації. Про це написав радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у Telegram у вівторок, 19 вересня, коментуючи останні події у Нагірному Карабасі.

“Чергове нагадування всім пострадянським країнам: Росія завжди і всіх зраджує. А російська “миротворчість” чи “членство у російськоцентричній ОДКБ” – це незмінний ніж у спину в кризовій ситуації. Якщо ви, звичайно, не готові делегувати Росії частину своєї суб’єктності та суверенітету”, – написав Подоляк.

Він попередив, що з Росією ніколи не потрібно підписувати договорів, не потрібно вести з нею серйозних переговорів і не приймати від неї “миротворчі контингенти”.

“Не відчиняйте двері для російської пропаганди та корупції. “Дружба” з Росією завжди закінчується однаково”, – резюмував Подоляк.

Нагадаємо, сьогодні Азербайджан розпочав “антитерористичні заходи” в Нагірному Карабаху для відновлення конституційного ладу. Пізніше у Баку висунули ультиматум Єревану.

У свою чергу Росія заявила про “стривоженість” через ситуацію в Карабасі.

Росія надала Азербайджану координати позицій у Карабасі – ЗМІ

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button