Україна

В ОП відреагували на “повернення” ПВК Вагнер


В ОП відреагували на повернення ПВК Вагнер

ПВК Вагнер закінчилася разом із ліквідацією ватажка Євгена Пригожина та командира Дмитра Уткіна, зазначив Михайло Подоляк.

Найманці російської ПВК Вагнер можуть лиш ненадовго заткнути собою діру в обороні агресорів у районі Бахмута. Про це написав радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у Telegram в середу, 27 вересня.

“Щодо “повернення ПВК Вагнер” на Бахмутський напрямок”. Запам’ятайте: жодної ПВК Вагнера більше не існує”, – зазначив він.

За словами Подоляка, ПВК Вагнер закінчився разом із ліквідацією ватажка Євгена Пригожина та командира Дмитра Уткіна, а також рейдерством структури міністром оборони РФ Сергієм Шойгу та начальником Генштабу РФ Валерієм Герасимовим. Вони зачистили керівний склад цієї ПВК.

“Сьогодні є лише колишні бойовики терористичного угруповання, які подалися хто куди: в Африку, цивільно-кримінальне життя регіонів Росії – або підписали контракт з МО РФ і погодилися зіграти останній акорд, ненадовго заткнувши собою російську діру на Бахмутському напрямку”, – написав Подоляк.

На його думку, “медійний” ефект від цієї події більший за її реальне значення. Метою цього є лише ненадовго спробувати перекрити новини про звільнення Кліщіївки та Андріївки підрозділами ЗСУ та знищення основних боєздатних російських формувань на цьому напрямку.

Нагадаємо, 22 вересня з’явилася інформація, що “вагнерівці” начебто прибули до зони бойових дій у Херсонській області. При цьому подробиці були не відомі, бо ця інформація – під грифом “Секретно”.

А сьогодні у ЗСУ підтвердили повернення “вагнерівців” на східний фронт. Загалом їх біля 500 чоловік.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button