Україна

В ОП прокоментували інформацію про Януковича у Мінську

В ОП прокоментували інформацію про Януковича у Мінську

Колишній президент України Віктор Янукович

Події РФ свідчать про її тотальне незнання реальних настроїв в Україні, заявив Михайло Подоляк.

 

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував інформацію про те, що РФ хоче зробити Віктора Януковича “президентом України”. Про це повідомляє Українська правда.

 

“У такій феєричній історії з “Януковичем, який у Мінську”, важливими є кілька аспектів. Перший і ключовий: будь-яка згадка прізвища Янукович як якась “можливість” в черговий раз показує нам тотальне незнання РФ реальних настроїв в Україні”, – зазначив Подоляк.

 

Радник голови ОП вважає, що російська сторона має “повну відсутність розуміння”, що за країна Україна.

 

“Жодної об’єктивної аналітики у росіян ніколи не було – звідси настільки вбивчі рішення. З цього ж ряду – пропагандистські розповіді про “масову зустріч російських танків квітами”. Насправді ж, жодних, навіть одиничних “зустрічей” немає – тільки ненависть, найжорстокіше знищення” цих самих танків і навіть масові спроби зупинити бронетехніку своїми тілами”, – наголосив він.

 

Подоляк констатував, що у Москві хибно сподівалися на лояльне ставлення українського населення до російських військових.

 

“З цього ж ряду – впевненість російських еліт у тому, що у нас вулицями марширують стотисячні армії націоналістів. Коротше, взагалі нічого не розуміють про Україну. Другий аспект цієї дивної історії полягає в тому, що Янукович – це ж абсолютний “політичний труп”. Настільки давній аутсайдер із токсичною репутацією, що згадка його прізвища звучить навіть якось зухвало. Виразно спровокує тільки ще більший опір”, – зазначив радник.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button