Україна

В ОП пояснили, навіщо переговори потрібні Росії


В ОП пояснили, навіщо переговори потрібні Росії

“Переговорні ініціативи” – спосіб відвернути увагу від підготовки наступних актів агресії, наголосив Михайло Подоляк.

 
Країна-агресор Росія постійними розмовами про мирні переговори намагається відвернути увагу від мобілізації, накопичення сил та загальмувати передачу військової допомоги Україні. Про це написав радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter у понеділок, 13 січня.
 

 
За його словами, очевидно, що “переговорні ініціативи” – спосіб відвернути увагу від підготовки наступних актів агресії.
 
“По-перше, РФ маскує так мобілізацію та накопичення ресурсів. По-друге, намагається загальмувати військову допомогу Україні, передачу танків, ракет. Ніколи не слухайте Росію”, – додав Подоляк.
 
Раніше у Москві заговорили про прямі переговори з Києвом. Західні посередники часто переслідують власні цілі та намагаються впливати на перебіг переговорів, заявили в МЗС РФ.
 
При цьому у Кремлі поки що не бачать перспективи мирних переговорів з Україною. Про це сказав речник президента Росії Дмитро Пєсков.
 
Як відомо, 4 жовтня 2022 року президент України Володимир Зеленський підписав указ, який унеможливлює ведення переговорів з Путіним, але при цьому можливі переговори з Росією.
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button