Україна

В ОП пов’язали нічну атаку РФ із зерновою угодою


В ОП пов язали нічну атаку РФ із зерновою угодою

Це ще один доказ того, що Росія хоче поставити під загрозу життя мільйонів людей, що залежать від українського продовольчого експорту, зазначив Андрій Єрмак.

Атака російських агресорів на Одесу та Миколаїв є ще одним доказом того, що Росія хоче поставити під загрозу експорт української агропродукції. Про це написав керівник Офісу президента Андрій Єрмак у Telegram у вівторок, 18 липня.

“Нічна атака росіян на Одесу та Миколаїв з використанням ракет та “шахедів” – це ще один доказ того, що країна-терорист хоче поставити під загрозу життя 400 млн людей у різних країнах, що залежать від українського продовольчого експорту”, – зазначив Єрмак.

За його словами, світ має зрозуміти, що мета Росії – голод та вбивство людей. Країна-агресор хоче створити хвилі біженців, щоб послабити Захід.

Нагадаємо, у ніч на 18 липня росіяни атакували південні регіони України за допомогою дронів та ракет. Сили оборони знищили в небі усі 38 ворожих цілей.

Разом з тим в Одесі від падіння уламків було пошкоджено об’єкти портової інфраструктури. А у Миколаєві спалахнула пожежа на промисловому об’єкті, яку швидко загасили.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button