Україна

В ОП озвучили мету “зливу” секретних документів


В ОП озвучили мету зливу секретних документів

Подоляк заявив, що публікація нібито таємних документів союзників є російською інформаційною кампанією з метою посіяти взаємну недовіру між союзниками.

Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк вважає, що у появі в соцмережах нібито таємних документів західних союзників є ознаки “стандартної гри” російських спецслужб. Про це він заявив у своєму Twitter.

За словами Подоляка, публікація нібито таємних документів союзників є російською інформаційною кампанією з метою посіяти взаємну недовіру між союзниками.

“Мета цих “зливів” секретних даних очевидна: відвернути увагу, посіяти сумніви та взаємні підозри, внести розколи”, – заявив радник глави ОП.

Він додав, що матеріали є компіляцією даних із відкритих джерел із домішкою вигадок чи реальних перехоплень.

“Це стандартна гра російських спецслужб. Береш відкриті брифінги, додаєш фіктивні відомості або окремі елементи перехоплень і публікуєш у соцмережах, легалізуючи “злив”, – зазначив Подоляк.

Нагадаємо, цього тижня у Twitter і Telegram з’явилися нібито секретні документи про контрнаступ Збройних сил України з детальним описом планів США та НАТО.

Потім у США заявили про новий витік партії секретних документів, які описують принципи національної безпеки США. Документи стосуються війни в Україні, Китаї та Близькому Сході.

Витік документів США показав страх РФ перед наступом України – ISW


Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button