Україна

В ОП готують програму повернення переселенців

В ОП готують програму повернення переселенців

Фото: Пресс-служба президента Украины

Українська влада замислилася про повернення переселенців

Держава має невідкладно повертати своїх громадян, наголосили в Офісі президента.

 

Президент Володимир Зеленський провів робочу нараду із членами Кабінету Міністрів з актуальних питань діяльності виконавчої влади. Про це повідомляє прес-служба глави держави в п’ятницю, 27 травня.

 

 

 

“Особливу увагу було приділено підготовці програми повернення в Україну тимчасово переміщених громадян, зокрема створенню для них робочих місць. Було наголошено, що держава має невідкладно повертати своїх громадян”, – йдеться в повідомленні.

 

На нараді йшлося також про організацію роботи влади з питань тимчасово окупованих територій України.

 

Серед питань, які обговорювалися, також ситуація з постачанням пального в Україну, контроль над цінами та наявністю його на АЗС на тлі зростання споживання, пожвавлення економіки і підготовки аграріїв до кампанії із збирання врожаю. Члени уряду доповіли про кроки, що вживаються задля задоволення попиту на пальне і створення запасів.

 

Крім того, президента було поінформовано про те, що зроблено і що заплановано зробити з обліку зруйнованого майна з метою залучення коштів донорів і конфіскованих активів Росії, а також даних про заморожені кошти РФ у всіх країнах світу.

 

Окремо обговорювалося закінчення навчального року, проведення зовнішнього незалежного оцінювання та вступної кампанії, а також перспективи і пропозиції щодо організації навчального процесу в країні з 1 вересня.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button