Україна

В окупованому Старобільську підірвали колаборанта


В окупованому Старобільську підірвали колаборанта

Заступник керівника “Центру з обслуговування освітніх організацій” Валерій Чайка загинув від підриву автомобіля.

У Луганській області в тимчасово окупованому місті Старобільську підірвали автомобіль і ліквідували колаборанта Валерія Чайку. Про це повідомили російські ЗМІ і так званий “голова” Старобільська Володимир Чернєв у понеділок, 1 квітня.

Так, сьогодні приблизно о 13:30 біля “Старобільського факультету Луганського державного педагогічного університету” було здійснено підрив автомобіля.

Чернєв повідомив, що в результаті загинув “наш товариш”, заступник керівника “Центру з обслуговування освітніх організацій” Валерій Чайка.

Також у мережі опублікували відео з місця підриву автомобіля, у якому було ліквідовано колаборанта.

Відомо, що Валерій Чайка у 2010 році обирався депутатом Старобільської міськради від Партії регіонів. У 2022 році він зрадив Україну і перейшов на бік країни-агресора. Його призначили “радником голови адміністрації Старобільського району “ЛНР”. Минулого року СБУ оголосила йому підозру за фактом колабораційної діяльності. Обвинувальний акт було скеровано до суду.

Нагадаємо, на початку лютого окупаційна російська адміністрація заявила про “приліт” у Лисичанську. Повідомлялося про начебто 15 загиблих і 10 поранених. При цьому під завалами ще були люди.

А у селищі Нова Маячка Ювілейної громади Херсонського району, що на окупованій лівобережній частині Херсонщини, з дрона підірвали будинок місцевого гауляйтера Геннадія Коломойця на прізвисько “Танкіст”.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button