Україна

В окупованій Чаплинці війська РФ проводять масові обшуки


В окупованій Чаплинці війська РФ проводять масові обшуки

Проводиться огляд усіх приватних гаражів. У разі відсутності господарів – ворота виламують за допомогою ББМ, а у підвалах перекопують землю.

У тимчасово окупованій російськими військами Чаплинці Херсонської області посилюється тиск на місцевих жителів з боку окупантів. Про це у суботу, 2 липня, повідомили у Головному управлінні розвідки МО України.

Зазначається, що з 29 червня у селищі проводиться обшук усіх приватних гаражів. У разі відсутності власників ворота гаража виламують за допомогою ББМ Тигр.

“Обшуки проводяться дуже детально – аж до перекопування ґрунту в підвалах у пошуку схованок”, – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що у приміщенні колишньої комунальної аптеки окупанти організували роботу власного приватного аптечного пункту.

“Медикаменти завозяться з окупованого Криму. Доглядати за роботою призначено “свою людину”, яка здійснює контроль та забирає готівку наприкінці робочого дня”, – повідомили українські розвідники.

Крім того, у населеному пункті почалися жнива. Весь урожай окупанти вивозять зерновозами у напрямку Криму. Одночасно провадиться остаточне вивезення зерна торішнього врожаю.

Раніше повідомлялося, що на півдні ЗСУ знищили склади боєприпасів та техніку ворога.

ЗСУ звільнили Потьомкіне на Херсонщині


Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button