Україна

В ОК Південь пояснили важливість удар по штабу окупантів у Бердянську


В ОК Південь пояснили важливість удар по штабу окупантів у Бердянську

Наталя Гуменюк зазначила, що українські захисники відпрацювали влучно, ворог втрачає свої потужності навіть у тилу.

Успішний удар українських бійців по штабу та складу паливно-мастильних матеріалів загарбників у тимчасово окупованому Бердянську (Запорізька область) свідчить про те, що ворог втрачає свої потужності навіть у тилу. Про це заявила голова об’єднаного прес-центру Оперативного командування Південь Наталя Гуменюк в ефірі телемарафону в п’ятницю.

“Найімовірніше, цікаві деталі щодо Бердянську збирають по самому місту, тому що відпрацьовано влучно, вміло. І все це робота в межах того контрнаступу, який всі очікують, нарешті, побачити наочно. Побачити можна, що ворог втрачає свої потужності навіть у тилу, це і є підготовка до того, щоб активні дії ворога були зовсім неактивними”, – зазначила вона.

Ураження логістики противника потрібне для того, щоб він не міг підтягувати резерви, пояснила речниця. Вона також додала, що мають бути уражені тилові бази, які розгортає ворог.

Вона також прокоментувала можливі майбутні “жести доброї волі” окупантів. За її словами, таких дій з боку росіян слід чекати, оскільки тиск українських сил на ворога триває.

“Можу сказати, що кожен такий “жест доброї волі”, який росіяни демонстрували неодноразово за час повномасштабного вторгнення, відбувався під потужним тиском Сил оборони. Зокрема, і на півдні. Потужний тиск ми продовжуємо… Якщо не дочекаємося, то наздоженемо”, – заявила речниця.

Нагадаємо, ЗСУ підтвердили, що Сили оборони України успішно вдарили по ворожому штабу і складу паливно-мастильних матеріалів у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області.

Раніше повідомлялось, що 30 червня в тимчасово окупованому Бердянську пролунали вибухи. У соцмережах пишуть, що окупанти підтвердили вибухи у Бердянську, але заявили, що то “спрацювала російська ППО”.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button