Україна

В Охтирці пролунали вибухи, зникло світло


В Охтирці пролунали вибухи, зникло світло

Російські війська вночі та вранці здійснили 19 обстрілів по прикордонню Сумської області. Було зафіксовано пуски ФАБів і КАБів.

У місті Охтирка в Сумській області пролунали вибухи. У частині населеного пункту зникло світло і водопостачання, повідомило Суспільне у неділю, 17 березня.

Вказано, що близько 8:20 прозвучало три вибухи. Повітряну тривогу в Сумській області оголосили о 7:13. Повітряні сили ЗСУ повідомляли про активність російської тактичної авіації на північно-східному напрямку та про загрозу застосування авіаційних засобів ураження.

“Після вибухів в деяких районах Охтирки зникло світло та водопостачання”, – йдеться у повідомленні.

Також стало відомо, що сьогодні росіяни розбомбили центр селища Велика Писарівка, що на Сумщині. Про це зранку на своїй сторінці у Facebook повідомила голова Великописарівської громади Людмила Бірюкова.

“Сьогодні ворог знищив центр селища. Сподіваюся, що кожен з нас зробить висновок, що життя цінніше і прийде на евакуацію”, – сказала посадовиця, не уточнивши дані про постраждалих.

У свою чергу Сумська ОВА повідомила, що російські війська вночі та вранці здійснили 19 обстрілів по прикордонню. Загалом зафіксовано 98 вибухів.

Обстрілів зазнали Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Новослобідська, Есманьська громади.

Зокрема по Великописарівській громаді з літаків здійснено пуски ФАБ МПК (21 вибух), пуски КАБ (11 вибухів), обстріл із РСЗВ (28 вибухів), артобстріл (10 снарядів).

Нагадаємо, сьогодні вносі росіяни атакували “шахедами” Одеський район. Сили ППО збили майже всі безпілотники, але, на жаль, є і влучання.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button