Україна

В Одеській ОВА озвучили ціль росіян у Затоці


В Одеській ОВА озвучили ціль росіян у Затоці

Російські окупанти цілеспрямовано обстрілюють туристичну інфраструктуру курортного селища, вважає Сергій Братчук.

 
Загарбники цілеспрямовано обстрілюють туристичну інфраструктуру курортного селища Затока на Одещині. Про це заявив речник Одеської обласної військової адміністрації (ОВА) Сергій Братчук на брифінгу в четвер, 18 серпня.
 
Представник ОВА нагадав, що в середу, 17 серпня, населений пункт внаслідок ракетного удару зазнав значних руйнувань.
 
“Воно (селище, – ред.) вже відоме не тільки своїми цілющими якостями та місцем відпочинку, а й тим, що ворог цілеспрямовано обстрілює цю туристичну інфраструктуру. Цей заповідник курортного відпочинку, який був саме тут, але сьогодні вже дуже багато зруйновано. І ворог, який завдав удару ще радянськими ракетами Х-22 зі стратегічної авіації РФ, знову знищив чергову базу відпочинку, де не було жодного українського солдата і жодної бойової техніки”, – наголосив він.
 
За словами Братчука, сім будівель бази відпочинку зруйновано, також повністю зруйновано 15 дачних будинків, понад 30 пошкоджено. Також чотирьох людей поранено, одна з яких відмовилася від перебування в лікарні – чоловікові надали відповідну медичну допомогу. Наразі у лікарні залишаються двоє поранених.
 
Спікер ОВА підкреслює, що ймовірність завдання ракетних ударів по регіону залишається дуже високою. Це можливо з Чорного моря, де перебувають у постійній бойовій готовності, щонайменше, два ракетоносія, оснащені ракетами Калібр, і з неба – з літаків стратегічної авіації, а також із території тимчасового окупованого Криму.
 
 
Нагадаємо, вранці 17 серпня окупанти вкотре обстріляли Одеську область. Внаслідок влучення ракет в одному з курортів виникла пожежа, зруйновані будівлі.
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button