Україна

В Одеській області померла жінка-військовослужбовець, яка два дні тому була вакцинована від коронавірусу

23 березня в Одеський області померла жінка-військовослужбовець військової служби за контрактом, яка 21 березня була вакцинована від коронавірусу. Про це повідомляє 1News з посиланням на повідомлення Командування Медичних сил Збройних Сил України.

Зазначається, що 23 березня поза межами військової частини, у позаслужбовий час, раптово втратила свідомість жінка-військовослужбовець військової служби за контрактом. Співслужбовцями було одразу викликано швидку медичну допомогу та повідомлено медичну службу військової частини. Прибувши на місце події військові та цивільні медики проводили реанімаційні заходи, які, на жаль, не мали успіху.

В Командуванні медичних сил зауважили, що зазначений військовослужбовець, найближчим часом, мала бути залучена до виконання службово-бойових завдань в районі проведення ООС тому 21.03 з дотриманням усіх алгоритмів отримала щеплення від COVID-19. Щеплення було здійснено мобільною бригадою з імунізації від Департаменту охорони здоров’я Одеської ОДА, яка працює з початку вакцинації та набула досвіду.

Зі слів начальника медичної служби військової частини, де вона проходила службу, станом на ранок 23.03 скарг на стан здоров’я жінка не висловлювала. З анамнезу вона страждала на гіпертонічну хворобу.

Судово-медична експертиза призначена на 24.03. Про її результати буде повідомлено додатково.

Back to top button