Україна

В Одесі викрили двох поліцейських, які “кришували” проституцію

В Одесі слідчі Державного бюро розслідувань повідомили про підозру двом співробітникам Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУ Нацполіції в Одеській області, в одержанні хабарів за “кришування” проституції, інформує 1NEWS з посиланням на пресслужбу ДБР.

“Оперуповноважені вимагали 2500 доларів від осіб, які надають платні інтимні послуги на території міста Одеса. Натомість обіцяли не притягувати їх до адміністративної відповідальності, передбаченої ст. 181-1 КУпАП (заняття проституцією) та сприяти у подальшій протиправній діяльності”, – йдеться в повідомленні.

У ДБР проінформували, що поліцейські були затримані після переказу на картковий рахунок чергового траншу хабаря у сумі 24 200 грн. За місцем роботи і проживання затриманих було проведено обшуки. Їм повідомили про підозру в одержанні неправомірної вигоди за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Якщо їхню провину доведуть у суді, підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

“Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою”, – додали в ДБР.

 

 

 

 

 

Back to top button