Україна

В МВС вважають за необхідне штрафувати порушників комендантської години


В МВС вважають за необхідне штрафувати порушників комендантської години

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський підкреслив, що комендантська година – не забаганка, а питання безпеки, це захід, необхідний для боротьби з диверсійними групами ворога.

 
Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський вважає за необхідне запровадити адміністративну відповідальність за порушення комендантської години. Про це він сказав в ефірі телемарафону у понеділок, 4 липня.
 
“Не всі дотримуються умов комендантської години, і це питання до наших законодавців, щоб було встановлено належну відповідальність за порушення. Йдеться про адміністративну відповідальність”, – сказав він.
 
Монастирський підкреслив, що комендантська година – не забаганка, а питання безпеки, це захід, необхідний для боротьби з диверсійними групами ворога.
 
На цей час у Кодексі про адміністративні правопорушення не передбачено відповідальності за порушення комендантської години, покарання можливе лише за відмову виконувати законне розпорядження або вимоги патруля. Проект закону про внесення відповідних змін до кодексу зареєстровано в парламенті у травні, але поки що не прийнято.
 
Нагадаємо, увечері 3 липня на в’їзді до Києва з боку Борисполя утворився 10-кілометровий затор. Машини не пускали до міста через комендантську годину.
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button