Україна

В МВС попередили про можливі диверсії на Великдень

В МВС попередили про можливі диверсії на Великдень

Фото: Пресс-служба президента Украины

Нацполіція буде готовою забезпечити безпеку українців на Великдень

Поліція вживе додаткових заходів безпеки, але й українці мають пильнувати.

 

Російські загарбники активізували діяльність своїх диверсійних груп в Україні напередодні Великодня. Теракти можливі в зонах бойових дій. Про це сказав перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін в ефірі загальнонаціонального телемарафону в понеділок, 18 квітня.

 

“Ми напередодні Великодніх свят не виключаємо, що російська сторона може вдатися до певних провокацій для того, щоб потім перекласти відповідальність на нас”, – сказав Єнін.

 

Він запевнив, що на Великдень поліція вживе додаткових заходів безпеки, бо під час свят теракти можливі не тільки в районах, де відбуваються бойові дії.

 

“На превеликий жаль, ДРГ (диверсійно-розвідувальні групи. – Ред.) не ходять із парашутами за спиною та не мають інших характерних відмінностей. Саме тому ми закликаємо бути пильними наших свідомих громадян”, – додав заступник міністра.

 

Раніше в понеділок Міноборони РФ офіційно заявило, що українські війська нібито планують організувати обстріли церков у Великодню ніч. Вони нібито можуть статися в Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Сумській та Харківській областях.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button