Україна

В мережі з’явилося відео зі свідченням полоненого окупанта майора Томова


В мережі з’явилося відео зі свідченням полоненого окупанта майора Томова

Зараз російський військовий допомагає ЗСУ дуже закритою інформацією у реалізації деяких бойових завдань.

Командир батальйону ЗС РФ майор Юрій Томов, про загадкове зникнення якого разом з групою розвідників минулого тижня повідомляли російські пропагандисти, потрапив у полон ЗСУ. Відео розмови з ним у неділю, 13 серпня, опублікував Telegram-канал Николаевский Ванек.

“Поспілкувалися про втрати, про перспективи Росії в цій війні, про ставлення місцевих жителів у Херсонській області до них, а також про “укронацистів” і, звичайно ж, про попереднє місце служби на базі зберігання ядерних боєприпасів”, – зазначив автор каналу.

За його словами, Томов допомагає українським військовим у реалізації деяких бойових завдань “дуже закритою інформацією”.

На відео Томов розповідає, що є комбатом 1822-го батальйону ВС РФ. Він каже, що потрапив під “часткову мобілізацію” у вересні, вже з 15 жовтня перебував в Україні. До призначення командиром був начальником штабу цього підрозділу.

За словами Томова, станом на зараз бойові втрати його підрозділу складають близько чверті. Він каже, що підготовкою російських військових ніхто не займається, а самі солдати перебувають у пригніченому стані та відмовляються виконувати бойові завдання.

Він також визнав, що місцеві жителі на окупованих територіях ставляться до російських військових негативно, вважаючи їх загарбниками.

Раніше повідомлялося про викрадення російських розвідників в ході рейду ЗСУ. 

Тарнавський розповів про успіхи на Півдні

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button