Україна

В Києві заборонили доступ глядачів на стадіони: на сьогоднішній футбол було продано 14 тис. квитків

У Києві забороняється доступ глядачів на футбольні матчі, в тому числі міжнародні, до стабілізації епідемічної ситуації. Відповідне рішення ухвалила Постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА. Про це в коментарі журналістам розповів перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, повідомила 1News прес-служба КМДА.

«У столиці ситуація з розповсюдженням хвороби – складна. Щодня збільшується кількість хворих, зокрема і тих, хто потребує госпіталізації. Лікарні наповнені пацієнтами як ніколи. Багато пацієнтів у важкому стані і потребують кисневої підтримки. При цьому завтра у столиці запланований великий футбольний матч, на який з усієї країни приїдуть вболівальники. Таке скупчення людей призведе до вибуху захворюваності. І ми повинні цього не допустити!» – наголосив Микола Поворозник.

Він також додав, що Постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА ухвалила рішення розпочати весняні канікули для учнів столичних закладів загальної середньої освіти з 18 березня.

«Переконаний, такі рішення дозволять уповільнити поширення хвороби і хоча б трохи зменшити навантаження на лікарні», – підкреслив Микола Поворозник.

Нагадаємо, рішення Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА є обов’язковими для виконання органами державної влади та органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями, розташованими на території Києва.

Зазначимо, що за даними журналіста Андрія Павловського,  на матч Ліги Європи Шахтар-Рома в Києві, який пройде 18 березня, встигли продавати 14 тис. квитків. Однак, зрозуміло, що глядачі не зможуть потрапити на стадіон.

Back to top button