Україна

В Києві спостерігається транспортний колапс через снігопади

За даними Гідрометцентру 8 лютого у Києві очікуються значні опади снігу, хуртовини, снігові замети, на дорогах ожеледиця. Тож Патрульна поліція закликала киян до максимальної обережності.

фото 1News

За спостереженнями кореспондента 1News, із самого ранку на дорогах столиці вкрай повільний рух.

Зокрема на проспекті Валерія Лобановського одразу декілька автомобілів не справились із рухом і стоять на «аварійці».

Також рух вкрай ускладнений центральною частиною міста. На вулиці Льва Толстого автомобілі буксують і рух не перевищує 5-10 км на годину.

Вулиця Володимирська рухається дуже повільно, оскільки окрім сніжних заносів, рух по бруківці дуже складний – автомобілі заносить.

Ускладнений рух і на вулиці Січових Стрільців. Там через припарковані вздовж узбіччя автомобілі снігоприбиральна техніка не може розчистити дороги.

фото 1News

На Парковій дорозі сталося ДТП, тож рух там також складний.

За даними Google maps вся центральна частина міста стоїть у корках. Рух на мостах Києва також дуже повільний.

Патрульна поліція закликала водіїв під час погіршення погодних умов не користуватися особистим авто та, за можливості, надавати перевагу громадському транспорту.

Також водіїв попросили не паркувати автомобілі на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях. Автівки, що заважатимуть розчищати дороги від снігу, будуть евакуйовані.

Додамо, що за даними синоптиків, снігопади у Києві прогнозуються протягом усього тижня. При цьому температура повітря буде коливатись від 0 до -17 градусів.

Back to top button