Україна

В Києві бажаючим вакцинуватися від коронавірусу роздаватимуть квитки на футбол

З 6 серпня 2021 року ті, хто вакцинувався від COVID-19 у центрі масової вакцинації, що розміщений у ТРЦ Blockbuster Mall у Києві, можуть отримати квитки на футбольні матчі за участі ФК «Шахтар». Про це повідомляє 1News з посиланням на прес-службу МОЗ України.

В Міністерстві охорони здоров’я заявили, що вітають ініціативи щодо створення центрів масової вакцинації та закликають бізнес і владу інших міст співпрацювати та відкривати нові центри, щоб зробити щеплення від COVID-19 доступними для якнайбільшої кількості українців.

«Ми дуже вдячні футбольному клубу “Шахтар” за ініціативу і сподіваємося, що такі бонуси зможуть мотивувати до вакцинації чимало українців, – зазначає заступник міністра – головний державний санітарний лікар Ігор Кузін. – Також ми запрошуємо бізнес долучатися до таких ініціатив. Упевнений, що завдяки співпраці ми зробимо простір навколо нас безпечним та зможемо швидко повернутися до нормального життя».

Наразі вакцинованим будуть доступні квитки на домашні матчі з футбольними клубами “Олександрія” (7.08) та “Генк” (10.08), що відбудуться на НСК “Олімпійський”.

Також в цьому центрі масової вакцинації можна буде отримати квитки на інші матчі.

Нагадаємо, що центр масової вакцинації у ТРЦ Blockbuster Mall у Києві працює кожен день без вихідних за графіком 11:00-21:00.

Записатися на вакцинацію можуть усі охочі віком від 18 років через онлайн-систему Helsi.me.

У центрі щепитимуть вакциною CoronaVac виробництва Sinovac Biotech.

Back to top button