Україна

В Києві 19 медиків лікуються від коронавірусу: всього в столиці 644 випадки

19 медичних працівників Києва лікуються у лікарнях від коронавірусної хвороби. Про це розповів міський голова Києва Віталій Кличко на своєму онлайн-брифінгу, повідомляє 1News.

Всього в столиці станом на 16 квітня зареєстровано 644 випадки захворювання на коронавірус. З них 12 людей одужали і 12 померли.

Кличко повідомив, що посилений карантин введений на час свят в тому числі для того, аби в лікарнях не виник колапс.

Окремо мер Києва заявив, що на Великодні свята будуть посилені патрулі поблизу церков та релігійних установ, аби люди не порушували карантин і не скупчувались.

Кличко також розповів, що в Києві проводиться ретельна дезінфекція громадського транспорту, зупинок, прибудинкових територій та під`їздів.

Мер Києва повідомив, що всього в Києві 11,5 тисяч багатоквартирних будинків комунальної власності. Комунальні служби намагаються обробляти під`їзди, сходові клітини та ліфти. Більш пильно дезінфекцію проводять в будинках, де виявлені хворі на коронавірус або ті, які перебувають на самоізоляції.

Всього в Україні станом на ранок 16 квітня зареєстровано 4161 лабораторно підтверджений випадок COVID-19, з них 116 летальних, 186 пацієнтів одужали.

Back to top button