Україна

В Криму зарізали 14 російських солдат – соцмережі


В Криму зарізали 14 російських солдат – соцмережі

На півострові в одній з військових частин начебто знайшли вбитими 14 солдат РФ. Росіяни заявляють про “роботу” невідомих диверсантів.

В одній з військових частин неподалік від Євпаторії начебто знайшли вбитими 14 російських солдатів. Про це повідомив один з російських пабліків з посиланням на свої джерела в Генштабі ЗС РФ і так званому “уряді” Криму.

Паблік стверджує, що окупанти були зарізані під час сну. Одних солдат, як повідомляється, “невідомі диверсанти” вбили ударами в серце, а іншим – перерізали горло.

“Як злочинці обійшли охорону і потрапили в казарму, ніхто поки зрозуміти не може. Є підстави думати, що новий злочин скоїли ті ж диверсанти, що і в Севастополі. Їх пошуки ведуться”, – йдеться в повідомленні.

Окупанти нагадали, що схожий інцидент було скоєно наприкінці липня у Севастополі – тоді начебто у казармі знайшли мертвими дев’ятьох моряків.

“Вони, як і військові під Євпаторією, загинули уві сні”, – стверджує паблік.

 Telegram

Також росіяни зазначають, що незадовго до надзвичайної події під Євпаторією в Криму відбувся бій з “диверсантами”, які висадилися на мисі Тарханкут.

Нагадаємо, в міноборони РФ заявили, що вночі 25 серпня тимчасово окупований Крим “намагалися атакувати 42 українські безпілотники”.

Згодом у соцмережах з’явилася інформація, що внаслідок “прильоту” нібито загинуло троє окупантів, також дуже багато поранених. 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button