Україна

У СБУ прокоментували замах на Прилєпіна


У СБУ прокоментували замах на Прилєпіна

Служба безпеки заявила, що про кожну конкретну “бавовну” можна буде говорити лиш після перемоги України над РФ.

Служба безпеки України не може ні підтвердити, ні спростувати свою причетність до підриву авто російського пропагандиста Захара Прилєпіна. Однак там нагадують слова свого очільника Василя Малюка, що окупантів, які принесли війну в Україну, жде розплата. Про це в суботу, 6 травня, заявив прес-центр СБУ в коментарі виданню РБК-Україна.

“Офіційно ми не можемо ні підтвердити, ні спростувати причетність СБУ до тієї чи іншої “бавовни”, яка трапляється з окупантами та їхніми поплічниками”, – заявили в Службі безпеки.

У прес-центр нагадали, що Василь Малюк раніше неодноразово зазначав: для росіян, які принесли на українську землю війну, загибель людей та насилля, “бавовна палала, палає і буде палати”.

“Тож смерть – це єдина перспектива, яку ми можемо запропонувати окупантам. Про те, хто стоїть за тим чи іншим випадком – зможемо говорити уже після нашої перемоги. Яка однозначно скоро настане”, – резюмували в СБУ.

Як вже повідомлялось раніше, в Нижньому Новгороді невідомі підірвали автомобіль Захара Прилєпіна. 

Пізніше стало відомо, що російські силовики затримали в Нижньому Новгороді вихідця з України за підозрою в замаху на письменника і провладного пропагандиста Захара Прилєпіна. 

Замах на Прилєпіна: в Росії повідомили подробиці інциденту

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button