Україна

В Карпатах вдарив 18-градусний мороз


В Карпатах вдарив 18-градусний мороз

На вершині гори Піп Іван у Карпатах, де розташована колишня обсерваторія Білий слон, температура повітря опустилася до 18° морозу.


На горі Піп Іван Чорногірський у Карпатах температура повітря опустилася до 18° морозу. Про це повідомив Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост у Facebook в понеділок, 27 листопада.
 
“Станом на 08:25, 27.11.2023 на горі Піп Іван Чорногірський хмарно, туман, сніг (видимість до 10 м), вітер північно-східний, 16 м/с., температура повітря -18°С”, – йдеться в повідомленні.
 
Нагадаємо, цього року перший сніг у Карпатах випав 8 жовтня, а 9 жовтня на високогір’ї зафіксували температуру повітря -6°С.

Синоптики прогнозують, що 27 листопада в більшості областей, крім західних, Житомирської, Вінницької і Сумської, сильні пориви вітру та хуртовини. Сильний сніг  можливий у Київській, Кіровоградській, Полтавській областях, а в Чернігівській, Сумській та Черкаській областях ще й снігові замети. На дорогах – ожеледиця. Водіїв закликають не виїжджати без нагальної потреби з дому.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button