Україна

В Івано-Франківську молодики б’ють перехожих. 18+


В Івано-Франківську молодики б ють перехожих. 18+

Хулігани атакують жертв балончиками і б’ють ногами. Все це вони знімають на відео і викладають в мережу.

В соцмережах ширяться відео на якому невідомі особи нападають на жителів Івано-Франківська, у тому ж числі й літніх людей. Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області.

“На відео правопорушники завдавали випадковим перехожим тілесних ушкоджень, а також застосовували газові балончики”, – пише пресслужба поліції.

Як відзначають правоохоронці, наразі за допомогою до них ніхто не звертався. Поліція Прикарпаття розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство.

Правоохоронці перевіряють викладену в мережі інформацію щодо побиття пересічних людей. Встановлюються особистості потерпілих й нападників.

“Поліція Прикарпаття також звертається до небайдужих мешканців, якщо вам відома інформація про вказані та аналогічні правопорушення чи про осіб, які вчиняють протиправні дії, повідомляйте на спецлінію “102”. Анонімність гарантовано”, – додає поліція.

Нагадаємо, в Івано-Франківську знайшли мертвими чоловіка і вагітну жінку. Про те, що син та невістка не виходять на зв’язок поліцейським повідомила матір мертвого чоловіка.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button