Україна

Шойгу заявив про окупацію Мар’їнки, ЗСУ спростовують цю інформацію


Шойгу заявив про окупацію Мар їнки, ЗСУ спростовують цю інформацію

Речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямкустверджує, що говорити про повне захоплення Марʼїнки “некоректно”: місто вщент знищене, але бої за Марʼїнку тривають.

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу доповів Путіну про те, що російські війська захопили Марʼїнку, але речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в ефірі телемарафону спростував фейк російських пропагандистів, передає 24 канал.

Речник стверджує, що говорити про повне захоплення Марʼїнки “некоректно”: місто вщент знищене, але бої за Марʼїнку тривають, там перебувають українські військові.

Прокоментував повідомлення український журналіст Андрій Цаплієнко.

“Від початку повномасштабної війни росіяни вже неодноразово рапортували, що захопили Марʼїнку. Вони майже два роки безперервно штурмували цей населений пункт, фактично, передмістя Донецька. Взяти його не могли і вирішили просто стерти з лиця землі”, – пише Цаплієнко.

Нагадаємо, майже два тижні тому окупанти теж рапотрували про захоплення Мар’їнки, і на початку грудня говорили те саме, видаючи бажане за дійсне. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button