Цікаве

Меган Маркл могла продовжувати зніматись в кіно, але вона відмовилась: зізнання королівського біографа

Поки принци Гаррі та Вільям намагаються налагодити стосунки заради спільного проекту, в ЗМІ стала з’являтися нова інформація про життя Меган Маркл в палаці. Виявляється, у герцогині Сассекської була можливість залишитися актрисою.

За його словами, Меган і Гаррі ніхто не примушував виконувати ту ж роботу, що виконують Кейт Міддлтон і принц Вільям.

 

 

“Їм була надана ступінь свободи. Меган і Гаррі сказали: “Ось ваші квитки в перший клас. Виберіть країну, де ви хочете жити. Ми вас зробимо молодими послами Співдружності “. Єлизавета II також дозволила Меган залишитися актрисою замість того, щоб виконувати королівські обов’язки. Для неї були відкриті ці можливості “, – розповів королівський біограф.

За його словами, Меган сама вибрала служити монархії. В цей же час принц Вільям вважав, що дружина Гаррі не усвідомлювала до кінця, що означає бути дійсним членом королівської сім’ї.

Принц Вільям, принц Гаррі, Меган Маркл і Кейт Міддлтон

Принц Вільям, принц Гаррі, Меган Маркл і Кейт Міддлтон

“Вільям розумів більше, ніж Гаррі, то, що ставати дійсним членом королівської сім’ї, – це важко. Відразу хочеться згадати про Кейт Міддлтон. Вона британка, зростала серед традицій. Звичайно, у неї більше спільного з монархами. Але і у неї є свій голос, а також тісний зв’язок з рідними, за який вона боролася. У Меган немає нічого з цього, просто тому, що вона американка. Гаррі потрібно було бути більш обережним “, – сказав біограф.

Джерело: Independent

Back to top button