Україна

Санкції проти РФ – США направили до Європи місію для координації – 1News

Нед Прайс
Фото з відкритих джерел

До делегації увійшли посадові особи Мінфіну і Держдепартаменту

Сполучені Штати Америки направили до Європи місію для технічної координації щодо санкцій проти Російської Федерації. Йдеться про відповідь на можливе вторгнення в Україну. Про це повідомив представник Держдепартаменту США Нед Прайс на брифінгу.

“Делегація США, до якої увійшли посадові особи Мінфіну і Держдепартаменту, включаючи помічника міністра фінансів з питань фінансування тероризму і фінансових злочинів Елізабет Розенберг… Вирушила в Європу для обговорення питань координації дій, ми обговоримо на стратегічному рівні, які наслідки спіткає Москва, якщо вона вибере цей шлях”, – заявив Прайс.

1News за темою: Ми готові понести високу ціну: Бербок про санкції проти РФ

Нагадаємо, Європейська комісія підготувала перелік персональних, економічних та енергетичних заходів проти Росії на випадок її нападу на Україну. 

Також нагадаємо, що раніше Сполучені Штати Америки розробили пакет санкцій проти Російської Федерації, які можуть торкнутися представників еліти у разі наступу на Україну. Ці зусилля проводяться в координації з союзниками і партнерами США.

Мьогодні, 7 лютого, міністерка закордонних справ Німеччини Анналена Бербок заявила, що Захід і Берлін готові понести високу економічну ціну за жорсткі санкції проти Російської Федерації у разі її наступу на Україну.


Джерело

Back to top button