Україна

В готелі «Дніпро», який купували для створення кіберарени, хотіли відкрити казино

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей відмовила готелю «Дніпро» у видачі дозволу на проведення азартних ігор. Відповідне рішення Комісія прийняла 27 квітня, пишуть «Наші гроші».

В обґрунтуванні відмови Комісія вказала на неможливість встановити відповідність приміщень готелю до вимог Закону «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор». Зокрема, адреси приміщень у заяві для проведення азартних ігор та у свідоцтві про встановлення готелю категорії не відповідають адресі у свідоцтві про право власності та в поверховому плані на будівлю.

Також вказане під гральний заклад приміщення має іншу площу у порівнянні з тією, що вказана в журналі підрахунку площі житлового будинку з нежитловими приміщеннями. Це не дозволило Комісії встановити чи є у  готелю «Дніпро» в наявності необхідні 300 квадратних метрів для відкриття зали з гральними автоматами.

Всі ці недоліки готель має можливість виправити і повторно направити заяву для отримання дозволу на проведення азартних ігор.

Нагадаємо, готель «Дніпро» на Хрещатику Фонд держмайна продав на аукціоні у липні 2020 року фірмі ТОВ «Смартленд» за 1,11 млрд грн. Тоді засновниками броварської фірми були її директор Максим Терещук і ТОВ «Айс Таун» Олексія Ігуніна.

Після аукціону «справжнім» покупцем готелю назвав себе бізнесмен Олександр Коханівський, який заявив, що створить у готелі центр для кіберспорту.

Back to top button