Україна

В Енергодарі окупанти намагаються вербувати вчителів

В Енергодарі окупанти намагаються вербувати вчителів

Фото: Соцсети

В Енергодарі окупанти намагаються вербувати вчителів

Міський голова Енергодара Дмитро Орлов повідомляє, що лише кілька людей із тисяч педагогів пішли на співпрацю з ворогом.

 

Окупанти ходять у навчальних закладах Енергодара, намагаючись зібрати педагогів для подальшої організації навчального процесу на своїх умовах. Про це повідомляє міський голова Енегродара Дмитро Орлов.

 

“Наголошуємо, що керівники всіх навчальних закладів міста відмовилися співпрацювати з окупантами! Колективи шкіл та дитячих садків діють у законодавчому полі та продовжують отримувати заробітну плату”, – пише Орлов.

 

За словами Орлова, лише кілька людей із числа педагогів пішли на співпрацю із ворогом.

 

“З кількох тисяч педагогів лише кілька персон, які пішли іншим шляхом, але їхні одиниці. Ці люди не отримають заробітну плату і за фактом більше не є частиною освітнього колективу Енергодара”, – стверджує міський голова.

 

Дмитро Орлов закликає вчителів міста залишатися вірними своєму народові.

 

“Прошу всіх працівників навчальних закладів і надалі утриматися від відвідування зборів, організованих самопроголошеною “народною адміністрацією” та військовими РФ. Ситуація на фронтах Запорізької області підходить до перелому та показує, що незабаром окупантам буде не до своїх глобальних планів в Енергодарі та сусідніх населених пунктах. Енергодар – це Україна”, – йдеться у повідомленні міського голови.

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button