Україна

В двох областях повернули електрику 100 тис. споживачів


В двох областях повернули електрику 100 тис. споживачів

До ліквідації аварій ДТЕК Дніпровські електромережі залучила понад 100 фахівців та 40 одиниць техніки, на Донеччині вже працює 61 бригада, очікується приїзд на допомогу фахівців інших операторів системи ДТЕК Мережі.

Ремонтні бригади ДТЕК за останню добу відновили постачання електрики для понад 100 тисячспоживачів, повідомляє пресслужба компанії в середу, 13 грудня.

Зокрема ,енергетики Дніпропетровщини за минулу добу відновили електропостачання  для 10 тисяч домогосподарств, а загалом з 8 грудня повернули світло для 36 тисяч споживачів, які були знеструмлені через негоду.

В Донецькій області відновили постачання електрики для 90 тисяч домогосподарств. 

“На Донеччині до ожеледиці додався туман. Роботи також ускладнюються обстрілами. Проте енергетикам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло понад 90 тисячам родин у 41 населеному пункті”, – говориться в повідомленні.

В ДТЕК додали, що її фахівці продовжать працювати в посиленому режимі, допоки не повернуть світло скрізь, де це можливо.

“До ліквідації аварій ДТЕК Дніпровські електромережі залучилапонад 100 фахівців та 40 одиниць техніки. Над відновленнями на Донеччині вже працює 61 бригада, очікується приїзд на допомогу фахівців інших операторів системи розподілу ДТЕК Мережі”, – повідомили в компанії Ахметова.

Станом на ранок у середу в Україні через бойові дії та негоду було знеструмлено 692 населених пункти. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button