Україна

В Держкомтелерадіо пояснили, який «Укртелефільм» продали за 5 млн гривень

Фонд Державного майна України продав за 5.1 млн. грн. єдиний майновий комплекс державного спеціалізованого підприємства «Укртелефільм», розташований на вул. Кирилівська 160. Про це 1News повідомила прес-служба Держкомтелерадіо, коментуючи інформацію глави Фонду державного майна Віталія Трубарова.

«Поширюючи цю новину, деякі ЗМІ припустилися помилки, називаючи ДСП студією телевізійних фільмів та ілюструючи публікації фотографіями будівель та логотипом іншого державного підприємства – «Української студії телевізійних фільмів «Укртелефільм», розташованого за адресою вул. Ованеса Туманяна, 15», – говориться у заяві.

Держкомтелерадіо додає, що ДСП «Укртелефільм» та ДП «Українська студія телевізійних фільмів «Укртелефільм», попри схожість назв, є різними підприємствами. Вони знаходяться за різними адресами, не співпрацювали, не мають спільного майна і спільних проектів.

У повідомленні наголошується, що відповідно до рішення Уряду зараз триває процес перетворення ДП «Українська студія телевізійних фільмів «Укртелефільм» у публічне акціонерне товариство «Укртелефільм» з подальшим приєднанням його до Публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України (ПАТ «НСТУ»), 100 відсотків акцій якого належить державі.

На сайті ProZorro повідомляється, що за 5,1 млн доларів продали єдиний майновий комплекс державного спеціалізованого підприємства «Укртелефільм» (код за ЄДРПОУ 35524710), розташований за адресою: м. Київ, вул. Кирилівська, 160.

До складу об’єкта входять: нежилі будівлі (виробничі будівлі літ. «1Я» площею 1505,4 кв.м, прохідна літ. «2Я» площею 19,8 кв.м, гараж літ. «3Я» площею 37,1 кв.м, ангар літ. «4Я» площею 383,8 кв.м).

Об`єкт зареєстровано за державою в особі Державного комітету телебачення і радіомовлення України (реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна: 907927380000, дата реєстрації: 23.03.2016).

Стан будівель незадовільний.

Балансова вартість станом 31.12.2018: 9279990,38 тис. грн (без ПДВ).

 

One Comment

  1. деякі ЗМІ припустилися помилки!!!
    Фонд Державного майна України продав за 5.1 млн. грн.!!!

    На сайті ProZorro повідомляється, що за 5,1 млн доларів!!!

    трохи різні цифри, пановє ПІСАКІ!

Back to top button