Україна

В Чонгарі та Генічеську “прильоти” по мостам


В Чонгарі та Генічеську прильоти по мостам

Тільки на Чонгарському мосту зафіксовано три-чотири “прильоти”. Обсяг пошкоджень поки невідомий.

В районі Чонгара (адміністративній межі Криму та Херсонської області) й Геніченська Херсонської області пролунали потужні вибухи. Відомо про “прильоти” по мостах, повідомляє пресслужба Центру національного спротиву.

“Місцеві жителі припускають, що вибухи пролунали в районі мостів, які сполучають Арабатську стрілку з материковою частиною”, – пише пресслужба.

В свою чергу Telegram-канал Кримський вітер, один з вибухів пролунав на Чонгарському мосту. За словами міського голови Мелітополя Івана Федорова, росіяни стверджують про декілька ударів по конструкції.

“Здається, “харошие русские”, які прямують на відпочинок до окупованого Криму та у зворотньому напрямку, відчують всю “радість”, яку принесла їх країна на нашу землю. Реальність на ТОТ – зовсім не те, що їм показують по телевізору”, – пише Федоров.

Російські пабліки стверджують, що було зафіксовано приліт по мосту через протоку Тонкий, який з’єднує Генічеськ з Арабатською стрілкою. Загалом летіло 12 ракет, 9 з яких ППО російських окупантів нібито вдалось збити.

Пізніше “глава Криму” Сергій Аксьонов підтвердив ракетний удар у районі Чонгарського мосту.

“Одне влучення, частина ракет збита силами ППО. Є пошкодження дорожнього полотна автомобільного мосту, ремонтні роботи вже розпочинаються. Жертв немає. Тимчасово проїзд здійснюється через КПП Армянськ та Красноперекопськ”, – заявив він.

Як відомо, ЗСУ 29 липня заявили про успішне завдання удару по мосту Чонгар на трасі М-18 (Джанкою – Мелітополь) між окупованим Кримом і тимчасово підконтрольною військам РФ частиною Херсонської області.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button