Україна

В «Борисполі» запрацював новий коридор для прискореного обслуговування пасажирів з картками Visa

Міжнародний аеропорт «Бориспіль» у партнерстві з Visa запустили оновлений коридор для прискореного обслуговування пасажирів у Терміналі D. Про це 1News повідомила прес-служба Visa.

Зазначається, що коридор оснащений елементами сучасної візуальної навігації та автоматизованою системою валідації, розробленими з урахуванням особливостей пересування пасажирів в аеропорту та сценаріїв їх проходження через пункти контролю.

Скористатися коридором зможуть держателі преміальних карток Visa Signature, Visa Infinite та Visa Platinum Business.

Перевагами Fast Track є значне скорочення часу на проходження всіх обов’язкових процедур перед вильотом та після прильоту: реєстрація, оформлення багажу та проходження контролю авіабезпеки відбуватимуться значно швидше.

«Завдяки візуальній навігації в терміналі пасажирам буде простіше та комфортніше користуватися сервісом, а швидка автоматизована система валідації за допомогою карти Visa і технології Tap&Go допоможе оптимізувати витрати часу, що пасажир проводить в аеропорту, а також отримати якісне персональне обслуговування», – говориться у повідомленні.

Зазначається, що пасажири матимуть можливість скористатися коридором безконтактно за допомогою преміальної картки Visa у її фізичному вигляді, або у цифровому – за допомогою телефону, смарт-годинника або будь-якого іншого пристрою з NFC модулем.

До того ж, діти віком до 12 років у супроводі батьків з преміальною картою зможуть скористатися коридором Fast Track без додаткової оплати.

«За результатами досліджень Visa ми бачимо, що клієнти сьогодні прагнуть більшої мобільності, простоти в отриманні послуг і високого рівня обслуговування. Fast Track – це ще один елемент екосистеми рішень Visa, який прагне створити «безшовний» досвід не тільки під час оплати, а й протягом всієї подорожі – від етапу планування до місця прибуття», – зазначила Світлана Чирва, віце-президентка, регіональна менеджерка Visa в Україні, Білорусі та Молдові.

«Зручність та комфорт пасажирів – основні пріоритети міжнародного аеропорту «Бориспіль». Ми постійно прагнемо до вдосконалення, тому вітаємо співпрацю, яка націлена на покращення досвіду подорожніх в нашому аеропорту. Пасажирський потік починає поступово відновлюватися, тож важко було б знайти кращий момент для запуску Fast Track», – підкреслив Георгій Зубко, заступник генерального директора з комерційної діяльності міжнародного аеропорту «Бориспіль».

Окрім Fast Track, пасажири в Україні, котрі є держателями преміальних карток Visa, мають доступ до цілої низки можливостей, які зроблять подорож ще зручнішою. За допомогою консьєрж-сервісу можна запланувати поїздку та знайти знижки на готелі, а через Visa ChatBot – замовити безкоштовний ПЛР-тест.

До того ж, до преміальних карт Visa вже включено страховку на час подорожі, можливість упакувати свій багаж у захисну плівку, відпочити у Lounge зоні або одному з трьох ресторанів у зоні вильоту аеропорту «Бориспіль».

Back to top button