Україна

В армії РФ розстрілюють за алкоголь – розвідка


В армії РФ розстрілюють за алкоголь - розвідка

ГУР Міноборони представило перехоплення з розмовою окупанта та його дружини. Солдат поскаржився на нові армійські “правила”.

 

Військове керівництво армії РФ намагається боротися із пияцтвом у лавах своїх військових за допомогою розстрілу на місці. Зокрема, у російських військовослужбовців стріляють за алкогольне сп’яніння чи запах перегару. Про це свідчить інформація з перехоплення, яке оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони України.
 
У наданому розвідкою аудіозаписі можна почути, як військовий РФ скаржиться дружині, що тепер за пияцтво з’явився внутрішній наказ розстрілювати на місці, тоді як раніше тільки “стріляли в ноги”.
 
Він зазначив, що за алкогольне сп’яніння чи перегар розстріл на місці.
 
Окупант розповів своїй дружині, що вночі на посту в нього стріляв один із російських військових.
 
“Прийшов і вистрілив, хотів перевірити автомат,  працює чи ні. Це ще добре, що куля вище пройшла. Так я одразу його і здав, мало того, що п’яний ще й під чимось”, – зазначив він.
 
За його словами, після цієї ситуації оновлені правила і запровадили, що відтепер не по ногах стріляти, а одразу на поразку.
 
 
Як ми вже повідомляли, окупантів з України можуть відправити додому лише в одному випадку, а саме коли отримає поранення. У зв’язку з цим, один із російських солдатів вирішив сам себе підстрелити.
 
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button