Україна

УЗ підняла ціни квитків на потяги до Польщі


УЗ підняла ціни квитків на потяги до Польщі

Квитки на потяг Київ-Варшава подорожчали на 72%. Вартість квитків на поїзди в Кишинів та Будапешт не змінюється.

Вартість квитків на міжнародні потяги Укрзалізниці з 10 грудня зросла. Найбільше підвищення вартості проїзду – на маршрутах до Польщі. Про це свідчать дані booking.uz.gov.ua.

Так, проїзд поїздом Київ-Варшава подорожчає на 72%. Новий тариф узгоджено із залізницями сусідніх країн. Дешевшими альтернативами залишаються поїзди до та з польських станцій Хелм і Перемишль.

Квитки на поїзди з Дніпра до Хелма подорожчають на 4-11%, з Харкова до Хелма – на 17-48%, з Києва до Хелма – на 15-47%. На проїзд в Інтерсіті+ Київ – Перемишль ціна збільшиться на 26%, а у нічному поїзді Одеса – Перемишль – у межах 37-49%.

Ціни на квитки тепер становлять:

  • Київ – Хелм – 1831 грн (купе);
  • Дніпро – Хелм – 2413 грн (купе);
  • Харків – Хелм – 2310 грн (купе);
  • Київ – Перемишль (Інтерсіті+) – 1291 грн та 1831 грн;
  • Одеса – Перемишль (нічний) – 2001 грн (купе);
  • Київ – Варшава – 3 076 грн.

Крім того, на 3% зросте вартість квитків на нічні поїзди до Відня та Перемишля. Вартість квитків на поїзди в Кишинів та Будапешт не змінюється.

Раніше повідомлялося, що Укрзалізниця з 10 грудня запускає новий прямий потяг №143/146 Відень – Чоп – Відень, який буде підв’язаний під зручні пересадки на станції Чоп.

Нагадаємо, Укрзалізниця презентувала новий графік руху потягів на 2024 рік. Буде призначено 14 нових рейсів: 11 внутрішніх та три міжнародні Дніпро – Хелм, Чоп – Відень та Чоп – Прага.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button