Україна

Усі версії розслідування авіакатастрофи у Броварах залишаються робочими – МВС


Усі версії розслідування авіакатастрофи у Броварах залишаються робочими – МВС

Поки тривають бойові дії, співробітники міністерства пересуватимуться на автомобілях або залізничним транспортом.

 
 
 
 
 
У розслідуванні авіакатастрофи у Броварах, унаслідок якої загинуло керівництво та співробітники МВС, розглядається три основні версії, і всі три лишаються робочими. Про це в інтерв’ю Укрінформу заявив голова МВС Ігор Клименко.
 
За словами Клименка, коментувати слідство у цій справі уповноважена Служба безпеки України та Держбюро розслідувань, а він не поспішає з коментарями, поки немає результатів експертиз.
 
Крім того, міністр зазначив, що поки тривають бойові дії, співробітники міністерства пересуватимуться на автомобілях або залізничним транспортом, щоб “уникнути загрози і зробити відповідні висновки після цієї авіакатастрофи”.
 
За словами Клименка, після того як закінчиться розслідування, буде вжито додаткових заходів, спрямованих на безпеку керівників усіх рівнів, і не тільки Міністерства внутрішніх справ.
 
Нагадаємо, 18 січня у Броварах на території дитячого садка впав гелікоптер, на борту якого перебувало керівництво МВС, включно з міністром Денисом Монастирським. Усі загинули. На місці падіння вертольота виявлено 14 загиблих, з них одна дитина. Крім того, 25 осіб було поранено. 
 
Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button