Україна

Усі постріли HIMARS досягають цілей – ОК Південь


Усі постріли HIMARS досягають цілей – ОК Південь

Командувач оперативного командування Південь генерал-майор Андрій Ковальчук наголосив, що українські війська дуже ефективно використовують системи HIMARS.

 
Україна не втратила жодної переданої зі США системи HIMARS, кожна ракета влучає в ціль. Про це в інтерв’ю Tablet Magazine повідомив командувач оперативного командування Південь генерал-майор Андрій Ковальчук.
 
“У нас ще не було втрат у жодній із систем HIMARS. Це демонструє, наскільки добре і швидко ми навчилися ними користуватися”, – повідомив командувач.
 
Андрій Ковальчук наголосив, що кожна ракета HIMARS влучає у визначену ціль.
 
“Кожна ракета знищує міст чи склад боєприпасів. Наші союзники також побачили величезну економічну ефективність у тому, як ми використовуємо ракети. Кожна випущена ракета знищує набагато більше за свою вартість у російській техніці чи боєприпасах”, – зазначив командувач.
 
Генерал підкреслив, що українські війська б’ють системами HIMARS набагато ефективніше, ніж борються росіяни, які б’ють ракетами вартістю мільйони доларів заради “незначної вигоди”.
 
Раніше повідомлялося, що США не надають прямої інформації для прицілювання, бо це може нівелювати аргументування Вашингтона, який стверджує, що вони не є безпосередніми учасниками війни.
 
Нагадаємо, станом на 25 липня ЗСУ за допомогою систем HIMARS знищили 50 російських складів з боєприпасами і паливом. Після цього неодноразово повідомлялося про нові удари ЗСУ.
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button