Україна

Уряд виділив кошти для забезпечення водою Миколаєва та Кривого Рогу


Уряд виділив кошти для забезпечення водою Миколаєва та Кривого Рогу

Кошти підуть на заходи, повʼязані з подачею води каналом Дніпро-Інгулець. Завдяки цьому проекту і Миколаїв, і Кривий Ріг будуть із водою.

Кабмін виділив 258 млн гривень для подальшої реалізації проекту забезпечення водою Миколаєва та Кривого Рогу. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання уряду.

За його словами, кошти підуть на заходи, повʼязані з подачею води каналом Дніпро-Інгулець. Завдяки цьому проекту і Миколаїв, і Кривий Ріг будуть із водою.

Також уряд ухвалив рішення про виділення додаткової субвенції для громад, які найбільше постраждали та зазнали найбільше негативного впливу у зв’язку з російською агресією.

“Мова йде про розподіл 286 млн гривень. Це важливий елемент підтримки цих громад. Зокрема, 5,6 млн гривень буде виділено громадам Херсонської області”, – зазначив Шмигаль.

Нагадаємо, проблема з водопостачанням виникла в Миколаєві через російські терористичні обстріли, а також підрив Каховської ГЕС. Раніше повідомлялося, що у місті побудують новий водопровід.

Миколаївводоканал повідомив прогнози щодо подачі питної води в місті

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button