Україна

Уряд виділив додаткові мільярди на фортифікації


Уряд виділив додаткові мільярди на фортифікації

Робота йде в режимі 24/7. Все це потрібно, аби посилити нашу оборону та захистити наших воїнів, запевнив Денис Шмигаль.

Кабінет міністрів додатково виділив 5,6 млрд гривень на будівництво фортифікаційних споруд. Про це сказав прем’єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду у вівторок, 2 квітня.

“На зведення надійних фортифікацій цього року урядом вже виділено 20 млрд гривень. Сьогодні додаємо ще 5,6 млрд гривень”, – заявив він.

Зокрема, 1,1 млрд гривень виділяється для зведення фортифікацій в Донецькій області, понад 1 млрд – для Запорізької області, 1,5 млрд – для Сумської та 300 і 400 млн гривень для Миколаївської та Херсонської відповідно.

“Робота йде в режимі 24/7. Все це потрібно, аби посилити нашу оборону та захистити наших воїнів”, – запевнив очільник уряду.

Також цього року буде виділено ще 2,5 млрд гривень на укриття в школах. Загалом їх вже облаштовано 235. Також 1 млрд гривень передбачено на облаштування укриттів у лікарнях.

Нагадаємо, у січні уряд виділив рекордну суму на оборонні рубежі. Гроші пішли на будівництво інженерно-технічних та фортифікаційних споруд, обладнання та систему невибухових загороджень.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button