Україна

Уряд вдруге за місяць змінив керівника Державної податкової служби

Відомство очолила Тетяна Кірієнко

Кабінет міністрів призначив тимчасово виконуючим обов’язки голови Державної податкової служби Тетяну Кірієнко.

По це інформує 1News.

Водночас іншим своїм розпорядженням № 1690-р Кабмін визнав таким, що втратило чинність, рішення від 25 листопада про призначення т.в.о. голови Податкової служби Михала Тітарчука.

Тетяна Кірієнко наразі обіймає посаду заступника керівника відомства.

До 9 грудня вона працювала на посаді члена Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ).

До цього Тетяна Кирієнко працювала у ТОВ “Партитет К”, де на посаді директора у 2019 році отримала 39,62 тис. грн зарплати.

Згідно з декларацією, вона також є головою садового товариства “Міраж” у Старих Петрівцях під Києвом, де проживає в особняку площею 264,7 кв. м, який офіційно не введено в експлуатацію.

Кірієнко раніше також працювала у КМДА, у Міністерстві внутрішніх справ, у 2015 році була заступником Голосіївської районної податкової інспекції у Києві, а також проходила спецпідготовку як кандидат на суддівську посаду.

Як повідомлялося, 25 листопада Кабінет міністрів звільнив з посади заступника голови Державної податкової служби України Євгена Олейнікова, який очолював відомство у статусі виконуючого обов’язки голови.

Водночас іншим своїм розпорядженням Кабмін призначив тимчасово виконуючим обов’язки голови Державної податкової служби заступника голови Михайла Тітарчука.

Джерело: БізнесЦензор

Back to top button